OperationsenhetTill dig som inte har råd att vänta i evighet på en operation

Den som väntar på vård väntar alltid för länge och för dig som behöver genomgå en operation för att bli frisk är det så klart ännu tuffare att tvingas vänta i månader och ibland år. Konsekvenserna kan vara förödande - både fysiskt, psykiskt och ekonomiskt. Då är det viktigt att känna till att det faktiskt finns alternativ.

Specialister på allmänkirurgi och kärlkirurgi

I en av de modernaste operationsavdelningarna i Skandinavien utför våra erfarna kirurger operationer inom allmänkirurgi, kärlkirurgi och kardiologi. Vi utför bland annat tekniskt avancerade operationer som titthålskirurgi för gallstensbesvär och ljumsk- och bukväggsbråck. På www.akutlakarna.se kan du läsa mer om oss och vilka typer av medicinsk vård och operationer vi kan erbjuda.

Avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige

Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige när det gäller privata sjukförsäkringar. Vi kan givetvis ta emot dig även utan sjukförsäkring och då hjälpa dig med finansieringsmöjligheter. En snabb operation kan vara en viktig investering - inte minst i livet självt. Vad kan vara mer värt än det? För mer information var god kontakta oss på tel 031-20 82 20 eller maila oss på operation@akutlakarna.se.

111
222
333
444
×
×

 

 

×

 

 

×
×
×
×